Smještaj – Family Fun Fest

Resort Amarin apartmaji

Dobro promišljen raspored turističkog naselja osigurava mir i privatnost svakom od 190 novouređenih apartmana Amarin koji mogu smjestiti od dvije do šest osoba. Tu je još 131 apartman rustikalnog šarma i 138 soba u zemljanim tonovima, nalik selu u Provansi što se lagano spušta prema moru.

VIDEO

Hotel Amarin

Omiljena destinacija za obitelji usred zelenila, neposredno uz more s prekrasnim pogledom na stari dio Rovinja zadovoljit će ljubitelje klasike kao i sve ostale koji žele dizajnersku kreativnost i suvremeno uređenje. 

VIDEO

Hotel Family Amarin nalazi se na zelenom poluotoku i od mora je udaljen samo 50 m.

Novi prekrasan grad je mjesto gdje najmlađi gosti i njihovi roditelji mogu uživati u različitim zabavnim programima te sportskim aktivnostima ili se jednostavno mogu opustiti.

Hotel Lone

Najbolji hrvatski arhitekti i produkt dizajneri stvorili su hotel Lone. Smješten u čvrstom zagrljaju park-šume Punta Corrente, udaljen samo nekoliko minuta hoda od prirodne plaže i petnaestak minuta od žive povijesne jezgre Rovinja.

Hotel Eden

Smješten između poluotoka pokrivenoga stogodišnjom borovom šumom i mirne uvale udaljene samo nekoliko minuta hoda od stare gradske jezgre Rovinja. Za vaš boravak odaberite jednu od 302 sobe i 23 suitea te uživajte u pogledu na park.

Mobilne kuče

Parcele s najljepšim pogledom na Rovinj, bazenski kompleks uz more, restorani i barovi. Potpuno opremljene mobilne kućice s uređenim dječjim igralištem i roštiljima na otvorenom idealne su za bezbrižan odmor za cijelu obitelj.