Nastanitev – Family Fun Fest

Resort Amarin apartmaji

Dobro načrtovan razpored turističnega naselja zagotavlja mir in zasebnost vsem 190 novo opremljenim apartmajem Amarin, ki lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb. Tu je še 131 apartmajev v rustikalnem stilu in 138 sob v peščenih odtenkih, podobnih provansalski vasi, ki se počasi spušča proti morju.

Poglej VIDEO

Hotel Amarin

Priljubljena destinacija za družine sredi zelenja, tik ob morju in s čudovitim pogledom na stari del Rovinja bo zadovoljila ljubitelje klasike in tudi vse druge, ki si želijo oblikovalske kreativnosti in sodobne ureditve. 

Poglej VIDEO

Hotel Family Amarin leži na zelenem polotoku in je od morja oddaljen le 50m.

Novo čudežno mesto je kraj kjer lahko najmlajši gostje in njihovi starši uživajo v različnih zabavnih programih ter športnih aktivnostih ali pa se preprosto sprostijo. 

Hotel Lone

Hotel Lone so ustvarili najboljši hrvaški arhitekti in produktni oblikovalci. V trdnem objemu parkovnega gozda Punta Corrente, oddaljen le nekaj minut hoje od naravne plaže in petnajst minut od živega mestnega jedra Rovinja.

Hotel Eden

Hotel Eden se nahaja med polotokom, prekritim s stoletnim borovim gozdom, ter mirnim zalivom, oddaljen le nekaj minut hoje od starega mestnega jedra Rovinja. Za svoje bivanje izberite eno izmed 302 sob ali enega od 23 suitah ter uživajte v razgledu na park.

Mobilne hiške

Parcele z najlepšim pogledom na Rovinj, bazenskim kompleksom ob morju, restavracijami in bari. Popolnoma opremljene mobilne hiške z urejenim otroškim igriščem in žari na prostem so idealne za brezskrben dopust za celotno družino.